“Foodlover in hart en nieren, foodpioneer en foodtrendwatcher:
dat ben ik!
Elke dag op zoek naar nieuwe smaken, verrassende combinaties en inspirerende foodconcepten. Lekker en gezond eten is letterlijk mijn lust en mijn leven, je mag me er altijd voor wakker maken.”

Vivian van Wordragen, VIAVIV

MIJN EIGEN WEG

VIA VIV is ontstaan uit een verregaande passie voor échte olijfolie en andere Italiaanse delicatessen. De zoektocht naar de beste olijfolie leidde naar vele olijfgaarden tot in dé olijfolieschool van Italië. Onderweg is de fascinatie voor truffels ontstaan, een ander zeer exclusief product van Italiaanse bodem. Met alle smaaktechnische kennis en expertise selecteert VIA VIV de allerbeste olijfoliën en truffels speciaal zowel professionele chefkoks als de enthousiaste thuiskok.

ACHTER DE SCHERMEN

De stralende kracht achter VIA VIV is olijfoliesommelier Vivian van Wordragen, foodpioneer en trendwatcher van het eerste uur. Na meer dan tien jaar ervaring in de inkoop van Mediterrane delicatessen voor een internationale retailketen, besloot ze de enorme schat aan kennis en ervaring in te zetten om haar eigen culinaire weg te bewandelen: VIA VIV.

OLIJFOLIESOMMELIER

Vivian volgt op dit moment een opleiding om een officieel ‘Olive Oil Taster’ te worden, geregistreerd bij de O.N.A.O.O. (Organizzazione Nazionale Assaggiatori Olio D’Oliva) te Imperia (Ligurië, Italië). Volg haar olijfolie-avonturen via Instagram!

GA NAAR ONZE WINKEL