Truffels van VIA VIV

Tijdens de jacht op de allerbeste olijfolie stuitte VIA VIV op een ander pareltje uit de Italiaanse keuken: de truffel. Zo schaars, zo bijzonder en zo heerlijk, tenminste… als je de goede hebt! VIA VIV heeft speciaal voor jou een heel zorgvuldig geselecteerde truffelcollectie samengesteld met producten afkomstig uit het groene hart van Italië. Samen met speciaal getrainde honden en gespecialiseerde ‘pickers’ wordt hier het zwarte goud gedolven.

Truffels – het zwarte goud

De truffels en truffelproducten van VIA VIV komen uit Umbrië, een prachtige Italiaanse streek vol wijngaarden, olijfbomen en uitgestrekte eikenbossen. Juist in deze omgeving groeit de truffel, een zeldzame zwam die eigenlijk alleen wil groeien onder een eikenboom. Het zwarte goud van VIA VIV wordt verzameld door een klein familiebedrijf dat niets liever wil dan de authentieke smaak van Italië bij jou op tafel te brengen.

Onze producten

Als je nu staat te popelen om de selectie van truffelproducten te proberen: in onze webshop staan alle producten die door VIA VIV geselecteerd zijn, mét een uitgebreide beschrijving en receptideeën. Klik op de button om naar de winkel te gaan!

GA NAAR ONZE WINKEL