Zondag 28 mei wordt een bijzondere dag voor mij: ik sta dan voor het eerst met mijn vers geleverde olijfolie op de LingeParelDag op het Betuws Wijndomein in Erichem!
Wijn en olijfolie hebben op het eerste gezicht niet veel met elkaar gemeen, maar toch zijn er veel overeenkomsten. Je kunt zowel met wijn als olijfolie de smaak van een gerecht naar boven halen. Het maken van goede wijn vergt net als bij olijfolie, een nauwkeurige selectie van het fruit; ook het maakproces is zeer belangrijk om een goede kwaliteit te waarborgen. Er zijn vele wijnstreken en druivensoorten, net zoals er vele olijfsoorten zijn. Wijn gaat dus hand in hand met olijfolie.
Ik ben benieuwd wat deze dag gaat brengen: het wordt schitterend weer, de locatie (in de wijngaard!) is prachtig en er is veel lekkers te proeven, dus een mooie gelegenheid om eens die kant op te rijden!

Check de Facebookpagina van het Betuws Wijndomein om te kijken wat er te doen is: https://www.facebook.com/events/789111111240633/